1x1
article separator d6

Komunikacija sa strankama u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za vrijeme trajanja pandemije izazvane corona virusom (COVID-19)

Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke o organizaciji rada tijela uprave za vrijeme trajanja pandemije bolesti corona virus (COVID-19) od 23. ožujka 2020. godine propisano je da županijska tijela uprave neće neposredno raditi sa strankama osim ako je to nužno zbog specifičnog djelokruga pojedinih tijela.

Stoga Vas izvješćujemo:

  • da za vrijeme trajanja pandemije Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke neće neposredno raditi sa strankama, osim u iznimnim situacijama.
  • da će se komunikacija sa strankama obavljati putem redovne pošte, telefona i elektroničkim putem.

Kontakti za komuniciranje i rad sa strankama za vrijeme važenja Odluke su: 

  • telefon: 00387 39 682 164;
  • fax: 00387 682 160;
  • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

U slučaju iznimne situacije, odnosno potrebe neposrednog kontakta, upozoravamo kako je stranka obvezna javiti se službujućem djelatniku na prijavnici zgrade održavajući propisanu mjeru socijalne distance, i pričekati odgovarajuće upute nadležnog službenika, odnosno namještenika.

Molimo sve korisnike usluga za poštivanje navedenih pravila i smjernica koji su uvedeni zbog pandemije izazvane corona virusom (COVID-19).